sâmbătă, 2 aprilie 2011

Lady's clienti si reprezentanti

Clientii si reprezentantii Lady's se bucura de avantaje numeroase. Cosmeticele Lady's pot fi procurate cu reduceri de 25%-32,5% fata de pretul de catalog, transportul este gratuit, catalog gratuti ce poate fi comandat imediat dupa inscriere si logare (comandati un singur catalog si il primiti gratuit prin posta), gratis set cu 15 testere parfumuri la prima comanda. Reprezentantii pot castiga pana la 20% din vanzareile Lady's Cosmetice catre afiliatii adusi in reteaua lor.
Sistemul pentru reprezentanti este transparent si poate fi monitorizat online la orice ora. Lady's dispune de o echipa de profesionisti ce va asista in permanenta pe mail si la telefon pana la ora 19.00.

* Puteti sa va comandati produsele oricand intrand in magazinul on-line, deschis 7 zile din 7 , 24 h din 24.
* Puteti urmari starea comenzilor dvs. (primiti confirmarea facturii dvs pe e-mail si sunteti anuntati in momentul). Beneficiati de un cont on-line cu date confidentiale si de o aplicatie informatica performanta de realizare si urmarire a comenzii.
* Prin inscriere beneficiati de preturi cu 25% mai mici decat cele de catalog.
* Beneficiati de transport gratuit prin Posta Romana, sau la alegerea dvs, puteti sa optati pentru o livrare rapida prin Curier (maxim 48 h) contra unei sume de 10 lei. Pentru Bucuresti livrarea prin curier este gratuita!
* Nu aveti comenzi obligatorii lunare, nu sunteti obligat cu absolut nimic, puteti comanda produsele ori de cate ori aveti nevoie de ele. Suma minima pentru o comanda este de 100 lei. Puteti plasa comenzile dvs. si la 2, 3 luni in functie de necesitatile personale sau ale familiei.
* Prin inscriere beneficiati de toate ofertele si cadourile oferite de firma. Un reprezenant beneficiaza si de alt reduceri la anumite produse pe langa discountul oferit de acest statut special.
* Primiti gratuit cataloage si testere, astfel veti fi mereu in tema cu modificarile aparute, puteti sa va activati si optiunea "noutati " pentru a primit pe e-mail, date despre produsele dorite.
* Puteti verifica in timp real disponibilitatea produselor fara riscul sa nu le primiti in comanda.