sâmbătă, 2 aprilie 2011

Lady's avantaje pentru clienti

Avantajele Lady's fata de alte companii de vanzari directe sau multilevel marketing?

Lady's ofera produse de calitate la preturi acesibile. Astfel puteti obtine vanzari mai mari, deoarece aproape oricine isi poate permite sa cumpere produsele noastre. De asemenea, clientii tind sa devina fideli si sa revina sa cumpere aceste produse de calitate de la dumneavoastra, ceea ce va avea ca rezultat mai multe vanzari si mai mult profit pentru dumneavoastra.
- Lady's ofera un sortiment variat de produse si noutati si introducem noutati si produse interesante in mod constant, unele produse unice pe piata, ce va vor creste vanzarile. Un nou catalog apare odata la 2-3 luni.
- Lady's are un sistem transparent de acordare a bonusurilor. Veti cunoaste statutul comenzilor dumneavoastra, structura retelei reprezentantilor dvs, ce comenzi au efectuat acestia si alte informatii utile. Aceasta se datoreaza sistemului on-line pe care il puteti consulta si verifica oricand doriti.
- Produsele se expediaza gratuit prin posta romana sau prin curierat rapid contra unei taxe de 7,5 lei (gratuit in Bucuresti).

Valoarea minima a comenzilor este de 100 lei la pretul cu discount. Castigul dumneavoastra il obtineti din diferenta dintre pretul pe care il platiti cand luati produsele de la noi si pretul din catalog la care vindeti produsele clientilor dumneavoastra. Astfel la o comanda de 100 de lei castigati 33 de lei. Cand va creati contul vi se acorda automat statut de reprezentant. Daca dumneavoastra si reteaua creata de dvs plasati comenzi de mai mult de 600 lei intr-o luna, in luna urmatoare beneficiati de un discount suplimentar de inca 10% fata de pretul de reprezentant. Va rugam sa ne comunicati de indata ce va calificati pentru acest discount suplimentar telefonic, prin sms sau e-mail, pentru a va schimba statutul de reprezentant in cel de coordonator.

Cum primesc produsele Lady's?

A. Comenzile sunt livrate GRATUIT prin Posta Romana, noi suportam costurile de ambalare si expediere pentru comenzi de minim 100 de lei, la preturile de reprezentant (preturi cu discount doar pentru reprezentanti). Produsele ajung la clienti in 3 pana la 5 zile lucratoare din ziua in care e facuta comanda. Plata produselor se face la posta in momentul in care se ridica coletul (plata ramburs). Comenzile plasate pana la ora 13 se expediaza a doua zi.
ATENTIE: In unele cazuri postasul nu duce avizul la adresa dvs, de aceea va rugam, daca trec mai mult de 4 zile lucratoare de cand a fost expediata comanda, sa va duceti sa verificati daca pachetul a sosit la posta. In perioadele de sarbatori, posta este foarte aglomerata si coletul e posibil sa ajunga mai tarziu decat de obicei, va sfatuim sa folositi in aceste perioade curierat rapid, acestea fiind si perioadele cu cele mai mari vanzari
B. Lady's are posibilitatea de a livra comenzile si prin curierat rapid contra unei taxe de 7,5 lei (in Bucuresti gratuit).
Curierul va livra coletul la adresa specificata de dumneavoastra in general in prima parte a zilei. De aceea trebuie sa va asigurati ca este cineva la adresa respectiva sa primeasca coletul si sa achite valoarea rambursului (treceti persoana de contact la comentarii comanda sau puteti specifica o alta adresa la care sa fie livrat). In continuare coletele se pot livra gratuit prin posta romana, iar comenzile cu valoarea de peste 400 lei se pot livra gratuit prin curier (specificati la comentarii comanda ca doriti curierat rapid) .
Pentru livrarea cu curier in fiecare zi se vor procesa si expedia comenzile sosite pana la ora 13. Comenzile plasate dupa ora 13 vor pleca a doua zi, ajungand la destinatie in a 3-a zi de la plasarea comenzii.