sâmbătă, 2 aprilie 2011

Lady's avantajele inscrierii

Avantajele inscrierii in sistemul MLM Ladys: reduceri ca si client, vinzi cu profit, castigi de la reprezentantii tai. Sunt cele 3 elemente importante pe care ti le aduce inscrierea gratuita la Ladys.

Practic nu ai nimic de pierdut ci numai de castigat: inscrierea este gratuita. Asadar inscrierea Ladys nu te costa nimic si nu ai nicio obligatie. Mai mult, imediat dupa inscriere, dupa ce te logezi in magazinul online, iti poti comanda un singur catalog pe care il vei primi gratuit in cutia postala (comanda doar un singur catalog si il vei primi gratuit, o singura data). Astfel vei putea sa consulti fiecare oferta, fiecare produs Ladys, cu date si amanunte. Apoi, pentru prima comanda facuta (minimum 100 ron) primiti produse cu 25% reducere fata de pretul de catalog (din catalogul pe care l-ati primit deja gratuit) + un set gratuit cu 15 testere (mostre parfumuri). Cu siguranta vei fi incantant(a) de produsele Ladys, mai ales de parfumurile de la Ladys cu esente frantuzesti.

In al doilea rand. Dupa ce deja cunosti produsele iti poti face pre-comenzi in randul prietenilor carora le prezinti catalogul. Recomandare: cumpara catavea cataloage Ladys in urmatoarea comanda si imparte-le prietenilor. Strange pre-comenzile, fa comanda la Ladys. Vei castiga in acest mod imediat si direct intre 25% si 32,5% din comanda facuta la Ladys dupa ce incasezi banii de la prieteni si cunoscuti.

In al treilea rand si foarte important: daca ii convingi pe prieteni sa se inscrie la Ladysiti vei construi propria retea de reprezentanti. De exemplu cei care compara de la tine daca sunt incantati de produse le spui ca si le pot cumpara singuri la pret mai mic inscriindu-se la Ladys. In acelasi timp iti poti promova codul de reprezentant prin pagina de prezentare cu codul tau care iti este pusa la dispozitie de Ladys. Linkul iti gasesti in contul tau. Te loghezi apoi intri pe "confirmati comenzile" unde in sectiunea "Recomanda Ladys.ro si prietenilor tai!" vei gazi codul tau de pagina (URL) care arata de forma http://ladys.ro/a/DR7DTnYY. Iei acel cod si il promovezi. Fie ca ti-l pui pe messenger, pe facebook, pe twetter, pe alte retele de socializare... In timp vei construi o retea mai mica sau mai mare. Daca vei dezvolta o retea de aproximativ 30 de reprezentanti vei putea sa faci comenzi gratuite lunare la Ladys folosind comisionul acumulat. Important: din ce vinde Ladys catre reprezentantii (afiliatii) tai vei primi un procent de pana la 20%. Informatii complete despre castigurile Ladys gasesti AICI.

Asadar: o retea mica iti ofera produse gratuite de la Ladys (in cuantum cu profitul obtinut) pe care le poti consuma sau vinde la pretul de catalog. O retea mai mare, dezvoltata, muncita iti aduce in timp un venit suplimentar substantial, periodic si garantat. Important: este bine sa iti alegi coordonatorul Ladys. de exemplu eu, cel care detine acest site si CosmeticeLadys.ro daca te inscrii la mine in retea iti voi asigura consiliere si sprijin. Pentru informatii folsoeste rubrica de contact de pe acest site.