joi, 30 iunie 2011

Catalog Ladys online

Catalogul Ladys Cosmetice iunie-iulie 2011 este dominat de produse pentru vara, cu accent pe produsele noi de la Camil pe baza de esente naturale de flori si plante. Produsele Camil sunt promovate inclusiv pe coperta catalogului pentru ca in oferta speciala de vara de la Ladys sunt incluse produsele pentru plaja cu factor mare de protectie. Asdar, produse de la Camil pe baza de pepene galben si ceai verde. La care se adauga inca o gama noua de produse Camil SPA, arome noi racoritoare pentru vara. Oferta noua de la Camil (sampoane si balsam) continua cu aromele de nuca de cocos (oferta cu discount 25% la continutul din recipient).
Tot ca noutate pentru noul catalog Lady's Cosmetice este sapunul natural aromaterapie cu trandafir (pret 6,15 lei).
Este prezentat in catalogul nou Ladys iunie-iulie si setul cadou Rose Natural cu 2 produse: gel de dus si crema de fata nutritiva.
NOU in catalogul Lady's pe iunie: parfum si deo parfum cu aroma de lamaie - citrus natural. Aroma in trend, ceruta si oferita de Ladys. Disponibil si ca set cadou Citrus Bene: parfum + deodorant la 36,05 lei (pret afisat in catalog).
NOU in catalogul de vara Ladys: lotiunile pentru protectie solara de la Camil, cu SPF pana la 30 (SPF = solar protection factor - factor de protectie solara). Din gama de protectie solara Camil: ulei de corp protectie scazuta SPF6 (13,49 lei), lapte de corp Camil cu protectie solara ridicata (SPF 30, 17,49 lei); plus gel racoritor Camil dupa expunerea la soare si lapte de corp dupa expunerea la soare cu vitamina E si extracte din aloe vera.
Reducere speciala de 20% la doua produse Camil (doua geluri de dus). Pentru doua geluri de dus pretul afisat in catalog este de 12,06 lei.
Experienta memorabila SPA cu sarurile de baie prezente in noul catalog Ladys iunie 2011; cu ingrediente naturale atent selectionate. Un adevarat rasfat cu veritabile cadouri ale naturii.
NOU gama noua de sapunuri cu glicerina cu burete. Sapunul cu glicerina hidrateaza si catifeleaza pielea si buretele ofera masaj si exfolirere delicata. Merita incercat!
OFERTA pentru cele mai bune si cel mai bine comercializate parfumuri de la Ladys. Reducere de 30% (pentru pretul afisat in catalog) pentru parfumurile de dama Insomnia, OnlyOne si Guerdon. Parfumuri de dama care merita sa le incercati. Similar, reducere de 30% (pret afisat in catalog) pentru parfumurile barbatesti Ladys de succes David Bond, Aqua G-10, David & Goliath, Attractive Men.
REDUCERE 30% pentru parfumurile barbatesti JAVA, atat pentru dozele mari de parfum cat si pentru cele de 50 ml. Parfumuri de calitate, la reducere pentru pretul afisat in catalogul Ladys.
NOU deodorant pentru barbati Xavier Dupont David & Goliath, cu esenta parfumuri frantuzesc.
NOU: periile de calitate la preturi economice. Pagina 92 din catalogul tiparit: preturi intre 10 si 16 lei per perie.