vineri, 13 mai 2011

Catalog Lady's Mai 2011

Este cu siguranta catalogul Ladys ce contine cele mai multe noutati. O dovada in plus ca Ladys este o firma de cosmetice preocupata de clientii si reprezentantii sai. Ladys nu ofera 2 - 3 cataloage ca alte firme ci intentioneaza sa publice 8 - 10 cataloage noi pe un an. Iar un catalog nou la Ladys nu presupune un parfum si o crema - doua in plus. Ci, asa cum se intampla cu actualul catalog, Ladys ofera o gama comexa de produse noi. Ca de obicei, calitate la pret economic. produse noi, produse foarte noi si... reduceri de 25%-30% pentru produsele Ladys consacrate.
De la Isabelle Dupont, printre produsele noi din catalogul Ladys , se numara creionul de ochi Sheer, fardul de pleoape matasos XXL, creion pentru conturul buzelor Sheer, lacul de unghii Nail Polish Sheer.
O gama noua de sapunuri cu burete. O combinatie intre burete si sapun (8,49 lei ).
Nou de la Camil: unt de corp cu aroma de ciocolata si menta, unt de corp cu aroma de trandafir si ceai alb si untul de corp cu aroma de lavanda si afine;
Tot de la Camil, ca noutate in catalogul Ladys mai-iunie 2011: sapun natural aromaterapie cu trandafir (5,49);
Preturi de vis pentru cele mai bune parfumuri din catalogul Ladys: Verisace, Enjoy Me, Cascada, Hypnosis, Guerdon, Insomnia, costa acum cu 10 Ron mai putin (34,99 pret de catalog). O reducere de 30 % la parfumuri de succes Ladys.
Nou, in catalogul Ladys mai-iunie 2011: parfumuri frantuzesti concentratie crescuta 19,99 lei sticluta cu pulverizator, 18,89 lei rezerva de parfum.
Tot ca noutate, parfumul de dama Only One are un pret redus. S-a bucurat de success, s-a vandut, pretul ……s-a redus cu 10 Ron la 34,99 lei. La fel, echivalentul ca parfum barbatesc, 10 Milions $, s-a redus cu 10 Ron la 34,99 lei.
Noutati de la Ladys in gama ofertei de bijuterii, ceasuri si accesorii. Accesorii vesele de vara de la Ladys: brelocuri in serie limitata, pentru chei, telefon. Brelocuri fluture, casuta, gentuta, pret de catalog: 3,99 lei.
Alaturi de brelocuri, tot de la Kimio ca noutate, colierul Cosmina, cerceii Cosmina si reducerea speciala de 36% pentru bratara Elena.
Foarte nou in catalogul Ladys mai –iunie 2011: ceasuri de mana de ultima generatie. Ceasuri de dama si barbatesti cu leduri, ceasuri digitale Ladys.
Tot de la Kimio, pe langa setul de manichiura si pedichiura la care ne vom referi mai jos, ca noutate in catalogul Ladys: dispozitiv pentru alungirea genelor, dintr-un aliaj prietenos cu organismul, care nu contine nichel. ATENTIE: nichelul in contact cu pielea si compusii chimici produsi de acest contact, pot dauna. Ladys nu comercializeaza bijuterii, accesorii de manichiura si pedichiura care contin NICHEL!
Nou de la Isabelle Dupont, mascara cu dublu impact, bureti pentru machiaj. Tot de la Isabelle Dupont, ca noutate, in catalogul Ladys mai-iunie, trusa de cinci pensule pentru machiaj. O alta noutate in catalogul Ladys , ascutitori pentru dermatografe.
Tot ca noutate in catalogul Ladys: accesorii pentru unghii si unghii false. Fundite cu margelute in format 3D ce se pot aplica atat pe unghiile naturale cat si pe cele artificiale. Abtibilduri pentru unghii,15 seturi diferite de la Kimio.
O alta noutate in catalogul Ladys mai-iunie 2011, de la Kimio: trusa de manichiura si pedichiura. Un set de calatorie elegant si util pentru orice femeie. Contine o forfecuta, o unghiere normala si una pentru colturi,o pila,o penseta si un dispozitiv pentru indepartarea cuticulelor. Design elegant si modern, o trusa de manichiura ce nu trebuie sa lipseasca din poseta niciunei femei.
Este probabil catalogul ce contine cele mai multe noutati de la rebrenduirea firmei Metropolitan in Lady’s. Alte noutati in catalogul Ladys mai-iunie 2011: perie rotunda pentru volum Lady’s de la Kimio si perie dreptunghiulara pentru par lung, perie radiala pentru utilizare zilnica, perie rotunda pentru coafat.
Ceara de par la mare cerere si la moda in prezent, este o alta noutate in catalogul Ladys. Doua tipuri de ceara de la Camil: ceara de par extrastrong si ceara de par styling.
Ceara de par extrastrong pentru modelarea rapida si usoara a parului, fara sa-l incarce. Suvite ce pot fi bine stapanite si coafura bine definite. Parul isi pastreaza luciul si textura. Luati o cantitate foarte mica pe varful degetelor dupa care aplicati pe parul uscat.
Ceara de par Styling Glanz are un factor mare de protectie impotriva soarelui ( a razelor solare) si contine vitamina B5, esentiala si de mare ajutor pentru par. Ceara de par actioneaza fara sa usuce parul si fara sa-l deterioreze, conferind in acelasi timp un luciu incredibil parului tau. Utilizare: aplicati pe parul umed sau uscat si dati forma dorita coafurii dumneavoastra. Produs Camil oferit de Lady’s in noul catalog.
Alte noutati in catalogul Ladys mai-iunie2011: masca regeneranta pentru ten cu extract de nufar si magnolie si lapte de curatare a tenului, cu tripla actiune.
In catalogul nou: 25 % reducere de pret pentru cremele de maini de la Prestige, cu ingrediente naturale.
Nou de la Ladys: benzi depilatoare. Benzi depilatoare cu ceara rece pentru fata, cu ceara pura de albine si ulei de migdale dulci. Indeparteaza eficient si delicat parul nedorit. Benzi depilatoare cu ceara rece pentru corp si picioare. Pachetul contine 20 de benzi pentru indepartarea rapida a parului nedorit si 4 servetele post epilatoare.
Nou la Ladys: geluri speciale antiacneice de la Pharmacy, la un pret special, cu reducere pentru clientii Ladys.